Eu, Mosette

Despre noiDe ce să alegi Deliceria noastră?

Ritmul alert al vietii de zi cu zi, era aceasta a vitezei in care traim ne implica pe toti intr-un maraton saltaret printre mesele obligatorii pe care ar trebui sa le servim.

Ne-am obisnuit sa dam fuga la ghereta din colt si sa luam ceva ieftin si satios care sa ne pastreze ancorati in sarcinile de servici si sa nu ne diminueze „apetitul” pentru munca, furandu-ne prea mult timp.

Si-atunci constatam, dupa 30 ani, ca dupa o vizita medicala in laboratorul de analize, devizul de „reparatii” e mai trist decat cel al masinii, facut in saptamana anterioara.

Prioritari nu mai suntem noi si sanatatea, prioritar a devenit creditul ipotecar pe care am vrea sa-l rambursam inainte de 25 de ani, perioritara e masina ce trebuie schimbata cu una mai mare ca s-a marit familia, prioritar e orice altceva pentru care trebuie sa muncim pe branci compromițând-ne starea fizica de bine, si nu numai.

In lumina realista a acestor lucruri a luat fiinta conceptul Mosette- o pelerina pentru intemperii. Hraneste-te sănătos ca sa trăiești mult si sa poti investi timp in celelalte prioritati.

  • Fa din tine o prioritate, daca nu pentru tine, macar pentru cei dragi.
  • Schimba-ti optica, gusta viata cu alte ingrediente!

Stefan Racliu

 

 

**************************************

Aducerile amDespre noiinte sunt o parte din noi si modul in care revenim cu placere la ceva drag, fara a folosi „masina timpului”.

Cea mai plăcută senzatie e retrospectiva „anilor de aur”, mai cu seama ca ma numar printre persoanele ce au „gustat” ritmul vieţii din epoca trecuta si actuala.

Copilaria anilor ’80 a amprentat sufletele noastre cu amintiri cu gust delicios de socata si prajitura  din flori de salcam, si multe alte bunataturi, de nu mi-ar ajunge zeci de randuri sa le enumar.

Nostalgia ma invaluie intr-o mireasma a acelor timpuri in care ma chema bunica de la joaca pentru un sandvis zdravan cu de toate (pentru ca asta imi placea sa mananc pe langa cartofii prajiti cu branza rasa- nu cred sa existe copil care sa nu fi fost fascinat de asa o masa „copioasa”, (eu as fi fost in stare sa mananc 5 mese pe zi cu același meniu); iar in spais asteptau aburinde, in teanc, clatitele ce urmau a fi umplute cu dulceata de cirese sau de coji de lubenita. Maini de aur avea bunica, tot asta spun de fiecare data cand ma napadesc amintirile… Oh, Doamne, ce mai vremuri!

Asta e motivul pentru care as vrea sa aduc savoarea clipelor dulci de atunci in prezentul aditivilor alimentari, al prafurilor de oua, al colorantilor sintetici si emulgatorilor si sa va reamintesc ce gust au produsele ce contin ingrediente clasice precum: faina, lapte, ou, drojdie, sare, zahar.

  • Va invit la o porție din „copilaria de altadata”
  • Va invit la Mosette!!!

Karla Racliu

Articole recente

Contactează-ne

Contactează-ne rapid prin telefon sau email.


Adresa: Simion Bărnutiu, nr. 3 - Timișoara
Telefon: 0749 855 253

Trimite un e-mail